Je to nejlepší album, jaké jsem kdy udělala, prohlašuje zpěvačka Pink. S deskou Trustfall nespěchala

20. únor 2023 09:51

Po čtyřech letech se fanoušci zpěvačky Pink dočkali. Globální popová ikona vydala novou desku Trustfall. Pink v ní zpívá o hledání bezpečných míst v životě a o důvěře k partnerovi.

Na devátém studiovém albu vybízí Pink posluchače k tomu, aby se nebáli vstoupit do neznáma. „Tohle je nejlepší album, jaké jsem kdy udělala. Měla jsem na něj hodně času,“ říká zpěvačka.

„Když jsem ho nahrávala, stalo se mi mnoho špatných věcí. Nikdy jsem s ním ale nespěchala. Když byly například moje děti nemocné, všechno jsem odložila a zaměřila jsem se na ně,“ dodává v rozhovoru pro americkou stanici ABC.

Pink nové písně nepředstavila pouze na streamovacích službách. Videoklipy se promítaly i na newyorském Times Square. Americká pop rocková zpěvačka chce deskou Trustfall prolomit rutinní způsob života.

Pink patří k nepřehlédnutelným postavám populární hudby a na koncertech předvádí nevídanou a dravou show. Rodačka z malého města v Pensylvánii se přitom v posledních letech trochu uklidnila, za což mohou hlavně její dvě malé děti. Dříve výrazná rebelka také umravnila svůj slovník. Pro ostřejší výrazy i tak ale občas nechodí daleko.

Ani tentokrát ale s novou deskou do Česka nepřijede. Pink vystoupí na stadionech v Severní Americe, ale i v Evropě. Její karnevalovou show, při které se nebojí zpívat hlavou vzhůru nohama a ještě z několikametrové výšky, uvidí třeba ve Francii, Rakousku nebo v Belgii.

Poslechněte si celou reportáž Jiřího Štefla.

autor: Jiří Štefl
Spustit audio

Související