Jaromír Jágr si připsal v Přerově asistenci, jeho Kladno ale prohrálo 1:2

8. únor 2018

Jaromír Jágr odehrál při druhém startu za Kladno v první hokejové lize celý zápas v Přerově a znovu bodoval. Asistencí však porážku 1:2 neodvrátil. Stejně jako v sobotu v Benátkách nad Jizerou pětačtyřicetiletá legenda vyprodala stadion.

Zaplněné hlediště zimního stadionu v Přerově zpívalo, skandovalo, někdy pískalo, ale hlavně si užívalo hokejový svátek. „Pohybově se mi líbí, myslel jsem, že bude pomalejší,″ poznamenal fanoušek v hledišti Karel Slinták na hru Jaromíra Jágra.

Hru proti slavnému soupeři si užíval i střelec druhé branky Přerova Jakub Šlahař. „Taková persona je na ledě cítit, když kolem něj člověk jede, tak je to takový zvláštní pocit, protože neví, jak se k němu zachovat. I když se snaží hrát úplně stejně jako proti ostatním. Jsu rád, že jsme si takového hráče až na pár situací pohlídali a zápas vyhráli,″ řekl.

Nic jednoduchého nečeká Kladno ve WSM lize podle Jaromíra Jágra, který druhou nejvyšší českou hokejovou soutěž vůbec nepodceňuje.

„Proti Benátkám jsme měli problémy první dvě třetiny, to bylo hodně vyrovnané a v některých chvílích možná byli i lepší. Na druhou stranu alespoň máme na čem pracovat, já jsem hned věděl, že to bude dlouhá cesta a fuška,″ konstatoval Jágr. Ocenil i výkon soupeře.

V nejbližším utkání se Kladno střetne v sobotu doma s Litoměřicemi. I na tenhle zápas je už vyprodáno.

autor: min
Spustit audio