Jak zlepšit kondici i zdraví a myslet pozitivně? Mistrovský kurz biohackingu s Veronikou Allister

9. červen 2022

Za hranice své mysli a svého těla. Právě tam se dostane v Mistrovském kurzu Veroniky Allister o biohackingu. Trenérka mentální a fyzické odolnosti vás naučí, jak převzít odpovědnost za své zdraví a naslouchat potřebám svého těla. Na cestu biohackingu, tedy životního přístupu, který má kontrolovat naše zdraví, ji samotnou přivedly vlastní zdravotní problémy. Učte se od těch nejlepších!

„Začala jsem eliminovat jednoduché věci ze svého života. Přestala jsem kouřit, pít alkohol a začala jsem více spát. Najednou mi začalo být líp,“ přibližuje Veronika Allister svou zkušenost s biohackingem. Smyslem podle ní je získat v sobě silnější fyzickou a mentální odolnost.

Jak na meditaci

Základními kameny odolnosti jsou podle Allister fitness, wellness a stilness. Tedy pohyb, otužování a klid. Tyto tři kameny by měly být v rovnováze. Nalézt klid může být podle Allister nejtěžší. Pomůžou podle ní například meditační techniky. Jednu takovou v Mistrovském kurzu představuje.

Jde o meditaci laskavosti. „Z naší mysli se dostaneme do svého srdce a ze svého srdce posíláme laskavost, štěstí, zdraví, lásku, klid a mír sobě, lidem, které milujeme, ale i lidem, se kterými máme nějaký konflikt,“ radí Allister posluchačům.

Změňte celkový pohled na svět

Kromě posílení fyzické a mentální odolnosti může biohacking změnit i celkový pohled na svět. „Není to o dlouhém životě, ale kvalitním životě. A ta kvalita je o tom, že jsem tady a teď, že žiju v přítomnosti, že přebírám zodpovědnost za své zdraví, za svůj život,“ nabádá Allister.

Spustit audio

Související