Jágr putuje za Zpravodaji Zelené vlny

31. leden 2012

V prosinci měli řidiči napilno. Obstarat všechny dárky a hlavně je dopravit domů bezpečně a včas. Aby jízda byla co nejplynulejší, stačí poslouchat dopravní zpravodajství Zelená vlna, kde redaktoři v pravidelných intervalech informují o provozu po celé České republice a zvlášť i v Praze.

Aktuální informace mají z mnoha zdrojů, ale jen jeden je vždy přímo na místě. Tímto zdrojem jsou Zpravodajové Zelené vlny, kteří nám volají informace o komplikacích, které právě vidí. A protože se jim chceme za jejich dobrovolnou činnost odměnit, posíláme těm neaktivnějším balíček.

Do balíčku jsme tentokrát dali tričko, hrneček, škrabku s rukavicí, čistící ubrousek na brýle a knihu Člověk Jágr od autora Petra Čermáka. Dále jsme přidali praktické drobnosti, jako je kalendář, blok, tužka, žeton nebo brožura Autem po Evropě.

Za měsíc prosinec byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Kubeš Ivan, Žatec,
Švarc Martin, Trutnov a
Zimmel Milan, Praha.

Přehled volání za prosinec od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 822
Počet Zpravodajů, kteří zavolali324
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů21., 16. a 14.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio