Host Radiožurnálu. Nejzajímavější české osobnosti ve vašem mobilu

21. listopad 2016

Podcast je vaše nejjednodušší cesta k mluvenému slovu. Umí ho váš počítač, tablet i většina současných telefonů. Přesto výhod těchto služeb využívá málo kdo. A přijít kvůli tomu o Lucii? To je přece škoda!

Slavný režisér Emir Kusturica, bojovnice proti totalitě Miluška Havlůjová nebo třeba znalkyně japonských komiksů a japanistka Anna Křivánková. Každý den po 10. hodině v našem studiu usedají odborníci a osobnosti z nejrůznějších oborů a oblastí. Nechcete je minout, ale na živý poslech nemáte čas a na web se vám chodit nechce?

Začněte Hosta Radiožurnálu odebírat jako podcast. Každý nový díl se vám automaticky stáhne do mobilu, tabletu nebo počítače, a vy si tak své oblíbené rozhovory budete moct poslechnout ve chvíli, kdy budete mít čas a chuť: doma, v práci, při běhání nebo třeba ve frontě u doktora.

Podcasty.rozhlas.cz vám umožní spojovat jednotlivé pořady ze všech rozhlasových stanic do výběru dle vlastního gusta. Nabízíme k poslechu Hosta Radiožurnálu, 20 minut, Večerního host, ale třeba i hlavní publicistické zprávy.

autoři: als , jaw
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.