Hokejové Kladno jednalo o své budoucnosti, Jágr dorazil pouze na trénink s dětmi

29. červenec 2015

Vedení hokejového Kladna jednalo na valné hromadě o budoucnosti klubu. Většinový vlastník kladenského klubu Jaromír Jágr mladší na jednání nebyl, zastupoval ho jeho otec. Sám útočník Floridy se ale dostavil na trénink hokejového kempu Rytířů.

Na programu řádné Valné hromady společnosti Hokej Kladno s.r.o byla dnes účetní závěrka a také odvolání dosavadního jednatele za město Oty Černého mladšího. Poslední bod, jmenování jeho nástupce Pavla Patery, ale odsouhlasen nebyl.

„Pan Jaromír Jágr starší na jednání valné hromady avizoval, že se chce ještě sejít v příštích dnech s panem primátorem Milanem Volfem tak, aby si znovu některé věci ujasnili a zároveň projednali osobu Pavla Patery jakožto nového jednatele společnsosti Hokej Kladno s.r.o.,“ vysvětluje mluvčí Rytířů Vít Heral.

Majoritní vlastník hokejového kladna Jaromír Jágr mladší na dnešním jednání valné hromady přítomen nebyl. Raději zamířil na led, kde trénoval s dětmi při hokejové škole Rytířů.

„Když tam možnost je, tak se rád půjdu podívat a také něco ukážu. Mám ještě přehozený ten čas, tak všechno záleží na tom, jak budu unavený. Ale budu tady trávit většinu času,“ slibuje.

Trenérům prý ale do práce mluvit nebude. „Myslím, že tady máme dost kvalitní trenéry, kteří s dětmi pracují, a do toho by bylo zbytečné nějakým způsobem vstupovat. Akorát jsem si s nimi zabruslil a dělal jsem věci, které dělají oni,“ dodal Jaromír Jágr.

autor: jbk
Spustit audio