Hledá se prezident – duely finalistů vysílá Radiožurnál

Nabízíme vám záznam prvního finálového duelu prezidentských kandidátů na Radiožurnálu. Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg odpovídali na otázky Martina Veselovského a uznávaných politických komentátorů. Další debata se uskuteční 23. ledna od 17. hodin a tentokrát bude prostor především pro vaše dotazy.

Vážení posluchači, těšíme se na vaše názory a na otázky, které chcete kandidátům na prezidenta položit. Debata proběhne 23. ledna po 17. hodině.

Své otázky nám můžete posílat přes aplikaci, na které najdete webový formulář, posílat do ní můžete SMS, stejně jako své dotazy můžete do apliakce vkládat skrz Facebook nebo Twitter. Otázky lze i sdílet s přáteli. Ty nejzajímavější rádi necháme zaznít v našem studiu. A veškeré položené dotazy budou zobrazeny právě na této stránce.

Své dotazy můžete pokládat i telefonicky. Zavolejte nám na naši prezidentskou linku +420 221 555 221.

Máte také možnost zúčastnit se debaty Karla Schwarzenberga a Miloše Zemana osobně. Pokud vás to zaujalo a chcete se zapojit, napište své jméno a kontaktní údaje na náš e-mail radiozurnal@rozhlas.cz. Kapacita je omezená, tak neváhejte a ozvěte se.

Debata se odehraje v divadle Minor, ve Vodičkově ulici č. 6 na Praze 1. Nejbližší zastávka MHD je tramvajová stanice Lazarská. Prosíme publikum, aby se do divadla Minor dostavilo nejpozději v 16.30.


autor: mjp
Spustit audio