FOTOGALERIE: Setkání Bílých Tygrů s fanoušky po 3 měsících

26. červen 2020

Hokejisté Liberce se znovu setkali s těmi, kteří je na zápasy chodí podporovat, tedy týmovými fandy. A představili posily pro novou sezónu. Byl u toho i náš sportovní redaktor. 

Čtěte také

Třetí březnový den odehráli hokejisté Liberce poslední domácí duel předčasně ukončené sezóny. Teď se Bílí Tygři mohli ukázat fanouškům znovu. A třeba jim představit posily, které usedly do zvídavého křesla. „Konečně naživo,“ přivítal moderátor nejen fanoušky, ale také samotné hokejisty. Program doplnila autogramiáda. „Překvapilo mě, že bylo i dost dotazů, poděkovali jsme si navzájem, bylo to takové uvolněné,“ pochvaloval si pohodový a hlavně uvolněný program trenér Bílých Tygrů Patrik Augusta.

Příznivci mohli dokonce sami klást otázky novým libereckým posilám. Na gólmana Petra Kváču třeba mířil dotaz, kdo z jeho nových spoluhráčů má nejtvrdší střelu. „Každá střela je pro golmana dost těžká,“ připustil Kváča. Na setkání nechyběl ani další z gólmanů Jaroslav Pavelka. Fanoušci zpátky přivítali navrátilce Tomáše Filippiho a také dvě posily z Karlových Varů. Dávida Grígera a Tomáše Rachůnka.

Tomáš Fillipi se vrací do Liberce

Nová extraligová sezóna začne pro Bílé Tygry 18. září domácím zápasem proti Pardubicím. „Věříme, že se blíží doba, kdy už všechno bude v normálu,“ přál si po setkání s fanoušky kouč Patrik Augusta.

autor: ppe
Spustit audio

Související