Fotbal živě! Radiožurnál Sport vysílá zápasy fotbalové reprezentace

25. březen 2024, aktualizováno

Čeští fotbalisté porazili v přípravném utkání po obratu Arménii doma 2:1. Národní tým navázal na páteční vítězství stejným poměrem v Norsku a vyhrál i druhý zápas po nástupu trenéra Ivana Haška. Skóre v Praze na Letné otevřel Edgar Sevikjan, ale těsně před pauzou srovnal Ladislav Krejčí mladší a v 77. minutě otočil stav střídající Tomáš Chorý. Utkání jste slyšeli v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport a na internetu.

Úterý 26. března, 20.00

Česko - Arménie 2:1

Český celek zvítězil v pátém z šesti vzájemných zápasů. Reprezentanti potvrdili výsledkovou formu, prohráli jediný z posledních 12 duelů. Pod Haškem nepoznali hořkost porážky ani v sedmém utkání, šedesátiletý kouč je už vedl v roce 2009 v pěti zápasech.

Národní tým do startu letního mistrovství Evropy v Německu, kam na podzim prošel ještě pod trenérem Jaroslavem Šilhavým, nastoupí už jen k dvěma přípravným duelům na začátku června.

Pátek 22. března

Norsko - Česko 1:2

Čeští fotbalisté v prvním utkání po trenérské změně a nástupu Ivana Haška na lavičku zvítězili po obratu v přípravě v Norsku 2:1. Národní tým v úvodním utkání letošního roku prohrával v Oslu od 20. minuty po brance Oscara Bobba, ještě do poločasu ale srovnal premiérovým gólem v reprezentačním „áčku“ David Zima a v 85. minutě dokonal obrat střídající Antonín Barák.

Vše kolem českého týmu sleduje reportér Lukáš Michalík. Utkání jste slyšeli v pořadu S mikrofonem za sportem a na internetu.

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související