Fedcupové reprezentantky si v Ostravě vybíraly šaty na slavnostní večer. Zabralo jim to necelou hodinu

8. únor 2017

České tenistky se před víkendovým vstupem do prvního kola Fed Cupu proti Španělkám vydaly nakupovat. V Ostravě si svěřenkyně Petra Pály vybíraly šaty na tradiční slavnostní večeři, která je na programu ve čtvrtek.

Nejmenší, ale velitelka, tak si počínala Barbora Strýcová při výběru šatů. Původně českým tenistkám nachystali v obchodě s módou troje šaty - červené, černé a bílo-béžové.

Bára Strýcová vybrala nejprve červené, pak černé a výběr se nakonec zastavil až na čísle pět.

„Vybraly jsme takové ty boho šaty a myslím, že nám všem sedí. Někdo má s delším rukávem, někdo s kratším,“ říká Barbora Strýcová za tenistky, které rozsekly nakonec výběr šatů zhruba po tři čtvrtě hodině. Také Lucie Šafářová byla spokojená.

„Variant bylo mnoho. Sladit čtyři různé typy žen není lehké, ale myslím, že jsme našly ideální kompromis,“ těší se Lucie Šafářová v nových šatech na slavnostní čtvrteční večeři v předvečer oficiálního losování.

Barbora Strýcová přišla na zkoušku šatů v oblíbeném volnočasovém oblečení.

„Nejradši nosím džíny, bílé tričko a k tomu velký svetr. Ráda ale experimentuji. Módu miluji a zajímám se o ní,“ přiznává Strýcová. Ale že by někdy uvažovala o kariéře modelky, to rozhodně popírá.

„Jsem malá, ale baví mě focení s různou módou,“ dodává Barbora Strýcová k tématu móda a tenis.

České tenistky při výběru šatů v Ostravě
autor: ddp
Spustit audio