Fanoušci třebíčské Slávie chtějí ve snaze pomoci svému klubu vyprodat zimní stadion

4. duben 2020 05:50

Fanoušci hokejistů prvoligové Třebíče se snaží virtuálně vyprodat stadion. Chtějí tak poděkovat svému týmu za uplynulou sezonu.

Hlavně za její závěr, který se Horácké Slavii mimořádně povedl. V době, kdy se společnost potýká s koronavirem, také chtějí zmírnit finanční ztrátu hokejového klubu.

Play off

Horácká Slavia předvedla v závěru sezony fantastický finiš, díky kterému se dostala do play off. Jenže sezona kvůli koronaviru skončila předčasně, což hráče i fanoušky rozjeté Třebíče samozřejmě mrzí.

„Závěr sezóny, to bylo něco neskutečného. Škoda, že jsme to nemohli dotáhnout až do konce. Bývali bychom potrápili Motor minimálně v šesti zápasech,“ věří hokejový fanoušek Jan Nestrojil.

Vyprodat stadion

Zarytý fanoušek Horácké Slávie Třebíč popisuje, jak se zrodil nápad s virtuálním vyprodáním zimního stadionu. „Vznikl na našem diskusním fóru, někdo to tam nadhodil.“

„Možnost zakoupit vstupenku budou mít všichni do konce dubna, kdy vlastně také oficiálně končí hokejová sezóna,“ doplnil marketingový manažer klubu Daniel Šlapák s tím, že pro 25 nejaktivnějších kupujících klub připravil hraný dres z letošní sezóny.

Zatím je prodaných přes tři sta vstupenek. Fanoušek Jan Nestrojil si přeje, aby jich z prodeje zmizelo co nejvíc. „Ten klub si to zaslouží.“

O virtuální vyprodání stadionu se snaží v těchto dnech také jihlavská Dukla. Výtěžek z této akce půjde na pomoc seniorům z Vysočiny.

autoři: Jan Kodet , mik
Spustit audio

Související