Dovolená v pohodě - 10 let u moře zdarma

1. duben 2002

Cestovní kancelář Vítkovice Tours spol. s r.o. ve spolupráci s Českým rozhlasem 1 - Radiožurnálem, deníkem Právo a Zűrich Pojišťovnou pořádá soutěž "Dovolená v pohodě", kde je hlavní cenou dovolená u moře zdarma na 10 let dopředu.

Soutěž je rozdělena na 3 kola. V tom prvním, které probíhá od 1. dubna do 16. června 2002, je třeba poslat e-mail nebo pohlednici , kde pomocí přesně 50 slov napíšete, "Kam se chystáte na letní dovolenou a co je předpokladem, abyste ji strávili v pohodě". Soutežní příspěvek označte "I. kolo".

Ve druhém kole - 17. 6.-15. 9. 2002 - je třeba poslat e-mail nebo pohlednici z místa dovolené, kde pomocí přesně 50 slov soutěžící napíše, "Kde právě tráví dovolenou, zda je v pohodě a jakým způsobem si tuto pohodu vychutnává". Soutežní příspěvek se označuje heslem "II. kolo".

V posledním, třetím kole - od 16. září do 20. října 2002 - posílejte e-mail nebo pohlednici, kde pomocí přesně 50 slov napíšete, "Kde jste trávili dovolenou a co přispělo k tomu, že byla v pohodě". Soutěžní příspěvek označte heslem "III.kolo".

Hlavní cena

Hlavní cenou je týdenní pobyt u moře pro 2 osoby v hotelu s polopenzí a leteckou nebo autobusovou dopravou (dle výběru výherce) na 10 let dopředu, tedy na léta 2003-2012 z každoroční katalogové nabídky cestovní kanceláře Vítkovice Tours spol. s r o.

Vedlejší ceny

V každém ze tří soutěžních kol získá jeden výherce týdenní pobyt u moře pro 2 osoby v hotelu s polopenzí a leteckou nebo autobusovou dopravou (dle výběru výherce) na rok 2003 z katalogové nabídky cestovní kanceláře Vítkovice Tours spol. s r. o.

Adresy, na které budou soutěžící posílat e-maily nebo pohlednice:

Soutěžící budou zasílat své soutěžní e-maily na adresu dovolena@rozhlas.cz. Pohlednice se zasílají na adresu: Český rozhlas 1 - Radiožurnál, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2.

Podrobná pravidla soutěže, informace o výhrách a vybrané soutěžní příspěvky si můžete přečíst na stránkách soutěže.

autor: jkr
Spustit audio