Radiožurnál zve do kina. Máme pro vás lístky na český film Vlastníci

17. listopad 2019

Vlastníci jsou „komedie pro ty, kdo to nezažili. Drama pro ty, kdo tím žijí.“ Chcete jít na film zadarmo? Máme pro vás lístky! Stačí pohotovost a kapka štěstí.

Mnozí majitelé bytů to asi znají z vlastní zkušenosti. Hrdinové filmu Vlastníci jsou totiž jedněmi z nich, patří jim byty v jednom postarším činžovním domě a právě mají společnou schůzi, na které se musí dohromady na mnohém dohodnout a rozhodnout. Najdou se mezi nimi idealisté, kteří jednají ve prospěch celku, jsou zde i vypočítaví prospěcháři nebo dokonce rafinovaní manipulátoři, ale také lidé ztracení v pocitech vlastní bezvýznamnosti. Všichni se ale nakonec musí společně domluvit na správě domu, ve kterém mají své byty…

Jak soutěžit

Chcete jít zadarmo? Poslouchejte od 18. do 20. listopadu včetně Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou vstupenkách nejrychlejším posluchačům.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Vlastníky“. Kompletní pravidla najdete zde.

Vlastníci

Kde: Kino Atlas, Praha
Kdy: od 20.00, 20. listopadu

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio