Detektivka s komisařkou Výrovou a strhující příběh britské královské rodiny Koruna

16. duben 2021

Co jsme pro vás na Dvojce připravili? Nenechte si ujít detektivku a desetidílný seriál Koruna. Poslechněte si tipy na víkend moderátorky pořadu Jak to vidí Zity Senkové. 

V předpovědi počasí na sobotu a neděli jsou spíš zimní teploty, zveme vás tedy k příjemnému poslechu Dvojky. 

Komisařka Výrová už v pátek večer na Dvojce 

Čtěte také

Už v pátek večer začíná detektivní případ s komisařkou Výrovou s názvem Životní dílo akademika Plíška. Pátrání Velké Sovy se opět odehrává v Olomouci, v prostředí univerzity.

Kdo zabil jejího dávného kamaráda profesora Plíška? Poslouchejte po tři večery, četba v podání Jana Vlasáka zazní na Dvojce od 22 hodin, na webu a v aplikaci mujRozhlas od půlnoci.   

Fascinující portrét nejdéle vládnoucí britské královny

Koruna: Strhující příběh o soukromí královny Alžběty a její rodiny

Hned poté, od pondělí, se přeneseme do londýnského Buckinghamského paláce a po deset večerů budeme sledovat osudy nejdéle vládnoucí britské panovnice královny Alžběty a její rodiny. Nahlédneme i do premiérova sídla v Downing Street č. 10. 

Čtěte také

Koruna, jak se seriál jmenuje, začíná v pondělí po desáté večer. A vy si jej můžete vychutnat v interpretaci herečky Heleny Dvořákové.

Na našich webových stránkách nebo v rozhlasové aplikaci mujRozhlas můžete Korunu poslouchat po celý měsíc. 

Ničeho nelituju: Poslední šance k poslechu osudů herečky Jiřiny Steimarové

Pokud jste si ještě nestihli pustit audioknihu herečky Jiřiny Steimarové Ničeho nelituju, máte ještě pár dní příležitost.

Čtěte také

Osudy výrazné divadelní a filmové osobnosti, matky herce Jiřího Kodeta a herečky Evelyny Steimarové je k poslechu do 22. dubna na webu Dvojky a v aplikaci mujRozhlas. Najdete jej ZDE >>  

A nenechte si ujít i další skvělou četbu. Otevřená zpověď svérázného herce Pavla Landovského s názvem Lanďák má pět dílů a všechny najdete ZDE >>

Milí posluchači, jsme rádi, že posloucháte Dvojku a je vám s námi dobře. Další tipy na víkend si můžete přečíst příští pátek. 

autor: juk

Související