Co takhle zájezd se Zápisníkem?

Jste soutěživí? Rádi cestujete? Jsme vaším víkendovým parťákem? Tak nastražte uši – cestovat můžete nejen v éteru. V sobotu 9. července začíná na Radiožurnálu soutěž Zápisníku zahraničních zpravodajů!

A vyhrát můžete fakt super zahraniční zájezdy – jsou tři a jejich hodnota je 40, 20 a 10 tisíc korun! Všech osm našich zahraničních zpravodajů pro vás připravilo zajímavé reportáže ze zemí, odkud pro vás vysílají. Od soboty 9. července do neděle 28. srpna můžete soutěžit o skvělé ceny, které pro vás připravili naši partneři cestovní kancelář Blue Style a Německá centrála cestovního ruchu. Můžete se jet podívat třeba do Legolandu v německém Günzburgu, nebo k moři.

O co v soutěži půjde? Každou sobotu po 10. hodině v Zápisníku zahraničních zpravodajů a také ve vysílání Víkendového Ranního Radiožurnálu bude vyhlášena jedna soutěžní otázka, kterou pak najdete také na webové stránce zapisnik.radiozurnal.cz. Otázku položí vždy konkrétní zahraniční zpravodaj, správná odpověď bude ukryta v jeho reportáži.

Vy už pak máte jediný úkol: poslat odpověď na otázku prostřednictvím SMS na číslo 9077706 ve tvaru ZAPISNIK X JMENO PRIJMENI ADRESA, přičemž X je písmeno zvolené odpovědi na soutěžní otázku (A nebo B nebo C). Cena jedné SMS je 6 korun včetně DPH. Na každou soutěžní otázku je možné odpovídat vždy pouze do neděle 5 hodin ráno, z každého telefonního čísla je možné po tuto dobu poslat jen jednu odpověď na soutěžní otázku.

A nehrajete „jen“ o zájezdy: každý víkend získá 10 soutěžících, kteří správně odpoví na otázku, ještě něco navíc – totiž dárek od zahraničního zpravodaje, který si pro vás otázku přichystal, a taky mapu a průvodce od firmy Freytag & Berndt, abyste se nám v tom světě neztratili :-)

Prázdninová soutěž Zápisník zahraničních zpravodajů o zájezdy za 40, 20 a 10 tisíck korun

Ale to stále není všechno: z těchto 10 výherců vzejde ještě každý víkend jeden hlavní výherce daného kola, který navíc získá slevovou kartu na pohonné hmoty Shell v celkové hodnotě 5 tisíc korun! Dárek na prázdninové cestování jako vyšitý.

Po zveřejnění všech soutěžních otázek – tedy po všech 8 kolech – se stanou tři výherci, kteří správně odpověděli na všech 8 otázek, majiteli poukazů na už zmíněné zájezdy.

Žádné losování, žádné poťouchlosti!

Chcete-li vyhrát, musíte znát správnou odpověď a svou odpověď nezapomenout poslat vždy do neděle 5 hodin ráno. A nebojte, nehrajeme na čas – rychlost v poslání SMS nerozhoduje. O jménech výherců totiž rozhodne matematická formulka, pomocí níž budou výherci vygenerováni. Jak, to zjistíte v podrobných pravidlech soutěže.

Jméno hlavního výherce každého ze soutěžních kol bude vyhlášeno vždy v nedělním Zápisníku zahraničních zpravodajů. Jména všech výherců daného soutěžního kola najdete také na webové stránce Zápisníku.

A teď to nejdůležitější: jména tří výherců hlavních cen – tedy zájezdů – uslyšíte v našem vysílání v sobotu 3. září (tedy týden po vyhlášení poslední soutěžní otázky) – samozřejmě v Zápisníku zahraničních zpravodajů a opět je najdete i na webu.

Těšíme se na vaše odpovědi, držíme vám pěsti a přejeme vám příjemné a veselé prázdniny :-)

Vysílání ČRo 1 – Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu.

mapa vysílačů Radiožurnálu (VKV a DVB-T)

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu si můžete poslechnout v iRadiu. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autor: lep
Spustit audio