Český hokej potřebuje sjednotit, kluby a svaz nejsou na jedné vlně, shrnuje před volbou nového prezidenta Petr Kadeřábek

17. červen 2022

V sobotu bude zvolen nový prezident Českého svazu ledního hokeje. Kandidáti budou naposledy před volbami debatovat v pátek od 13 hodin ve Speciálu Radiožurnálu Sport. Jaké téma je podle moderátora Petra Kadeřábka nejdůležitější? „Jak sjednotit český hokej, aby se mohla posouvat mládež a udělal se proud, podle kterého by se trénovalo. Na tom se musí shodnout celé hokejové prostředí. Kluby a svaz nejsou na jedné vlně, to bude hlavní úkol nového prezidenta,“ říká Petr Kadeřábek.

Kandidáty na prezidenta Českého svazu ledního hokeje jsou: Otakar Černý, Alois Hadamczik, Dominik Hašek, Bedřich Ščerban a Jiří Šlégr.

Kdo z kandidátů má větší šanci na vítězství ve volbách? S jakými vizemi přicházejí jednotliví aktéři? Co by podle nich pomohlo českému hokeji? Jak lépe pracovat s mládeží a s rozdělováním financí? Nenechte si ujít páteční besedu s kandidáty na post prezidenta Českého svazu ledního hokeje. 

Přímý přenos sledujte v pátek 17. června od 13 hodin na našem webu, Facebooku, Youtube kanálu a ve vysílání!

autoři: Jiří Chum , vma
Spustit audio

Související