Beat ve swingu 10 let. Ranní Radiožurnál má pro vás vstupenky zdarma na koncert Vojty Dyka a B-side Bandu

26. leden 2020

Speciální koncerty se konají k příležitosti 10. výročí spolupráce Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu bandleadera Josefa Buchty a ponesou název Beat ve swingu 10 let. 23členný big band doplní plně obsazená Janáčkova filharmonie Ostrava pod taktovkou Jana Kučery.

Je to již 10 let, kdy si Vojtěch Dyk podal ruku s Josefem Buchtou a společně se pustili do neprozkoumaných hudebních vod však se stejnou vášní pro jazz a swing. Po prvním koncertě bylo všem přítomným jasné, že se zrodilo něco velkolepého. Spojení s přesahem žánrů a formy. Že během deseti let spolu prodají statisíce vstupenek a zboří nepsaná pravidla tradičního big bandu, nikdo nečekal. Nyní bok po boku vystoupí v Ostravě...

Jak soutěžit

Chcete jít zadarmo? Poslouchejte od 27. až do 29. ledna včetně Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou vstupenkách nejrychlejším posluchačům.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na koncert“. Kompletní pravidla najdete zde.

Vojtěch Dyk & B-Side Band: 10 let Beat ve Swingu

V Ostravě: 29. 2. od 20:00 v Ostravar Areně

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio