Architecture Week - týden ve znamení architektury

28. březen 2012

V Praze se od 29. září už po druhé chystá Mezinárodní festival moderní a současné architektury - Architecture Week. Prostřednictví různých akcí a prezentací se dozvíte novinky ze světa české i světové architektury. Festival je otevřen hlavně laické veřejnosti a tím pádem podporuje zájem o architekturu a to především na základě vlastních dojmů a zkušeností. POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na Architecture Week

Architektonické procházky, semináře, diskuze, výstavy, návštěvy nepřístupných budov, filmové projekce a další aktivity pro vás připravuje letošní ročník festivalu Týden architektury. Je zaměřen na prezentaci světové a české architektury hravou a přístupnou formou. Otevřené dveře sem mají všichni milovníci architektury, studenti, odborníci - prostě všichni uživatelé architektury.

00785591.jpeg

Architecture Week ovládne Prahu od 29. září na několika místech najednou. Pro vaši lepší orientaci -budou všechny lokality označeny vlajkou festivalu. Hlavní info point najdete v Domě ABF - Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství na Václavském náměstí. Další hlavní středisko je připravené ve Veletržním paláci v prostoru označeném jako Terminál, ve kterém se budou většinou odehrávat semináře a přednášky.

Všechny akce, termíny a místa, kde se bude letošní Týden architektury konat, najdete na www.architectureweek.cz. Hlavní část festivalu končí 5. října.

autor: zuf
Spustit audio