Vše z Českého rozhlasu na jednom místě. Díky službě mujRozhlas můžete poslouchat, co chcete

4. prosinec 2019

Máte rádi pořady nebo živé vysílání Radiožurnálu? Pak si dobře zapamatujte název mujRozhlas. Nebo si stáhněte stejnojmennou aplikaci. Díky nové službě teď najdete veškeré vysílání Českého rozhlasu včetně podcastů na jednom místě.

Nový audioportál mujRozhlas nabízí živé vysílání všech stanic Českého rozhlasu (a to včetně timeshiftingu), kompletní audioarchiv všech pořadů nebo podcasty, rozhlasové hry a vzácné nahrávky z archivu Českého rozhlasu.

Už nyní tak na webu mujRozhlas.cz nebo v aplikaci najdete nejen živé vysílání Radiožurnálu, ale například i už odvysílané díly Hosta Lucie Výborné nebo Dvaceti minut Radiožurnálu. „V mujRozhlas navíc můžete pořady označit jako své oblíbené, nemusíte je pak už složitě vyhledávat,“ upozorňuje ředitel Nových médií Českého rozhlasu Jiří Malina. 

Mimochodem, spolu se službou mujRozhlas startují i dva naše zbrusu nové podcasty. Olympijský podcast Radiožurnálu se zaměří na sportovní svět, jeho osobnosti, zákulisí i kontext. Druhou novinkou je vědecko-technický podcast s názvem Budoucnost R. Každý týden v něm navštívíme jednu osobnost z vědy a techniky z ČR i ze zahraničí a zeptáme se: Co budoucnost přináší?

Stahujte mujRozhlas do mobilu

Služba mujRozhlas je zdarma, s mobilní aplikací mujRozhlas navíc můžete pořady Českého rozhlasu poslouchat, i když nejste zrovna připojeni k internetu. Aplikace vám také pomáhá šetřit mobilní data díky ukládání poslechu do mezipaměti telefonu a nabízí i tmavý režim.

„Do budoucna se chceme zaměřit i na přepis audia do textu, nabízet chceme i doporučovací systém, který bude poznávat, co se vám líbí, a bude zpřesňovat nabídku, abyste byli spokojení,“ dodává Jiří Malina.

Stáhněte si aplikaci jednoduše na tomto odkazu (navede vás do vašeho mobilního obchodu, nebo na web mujRozhlas.cz).

autor: als
Spustit audio

Související