SOUTĚŽ: Nahoru! Za tři správné odpovědi pro vás máme aktivní relax

14. srpen 2020

Pokud dnes 14. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení hlavně sportovci a milovníci přírody.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska sadu dárků vyloženě letních, sportovně turistických, třeba jako inspiraci pro Vaše prázdninové výlety, pro strávení aktivní dovolené v českých horách - pošleme Vám 2 tzv. „Tour PASY“.

Tour PAS je takový „letní ski pas“, který je platný na 3 lanovkách SkiResortu Černá hora – Pec ve východních Krkonoších, a je to dokonce jízdenka třídenní, kterou můžete využívat bez omezení počtu jízd. Jedná se o kabinkovou lanovku Černohorský Express z Janských Lázní na Černou horu, sedačkovou lanovku Hnědý vrch v Peci pod Sněžkou a sedačkovou lanovku Portášky ve Velké Úpě. Na hřebeny tak můžete vyjet k Dětskému parku Kabinka na Černé hoře, k Herní krajině Pecka ve Velké Úpě nebo k nejvyšší krkonošské rozhledně na Hnědém vrchu v Peci pod Sněžkou.

A kdo už má děti trošku odrostlé, může zkusit sjezd na horských koloběžkách nebo výlet na elektro-kolech z místních půjčoven. Můžete tak vyrazit třeba na hřebenový výlet, využít lanovku pro cestu nahoru a pak si užít sjezd na terénní koloběžce nebo horském elektrokole, nebo se vyvést a pošetřit nohy i baterku horského elektrokola.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K Tour pasům vám ještě přidáme sadu 3 turistických průvodců Rother z vydavatelství Freytag a Berndt. Zorientujete se díky nim jak po oblastech v České republice, tak i po zajímavých zahraničních destinacích.

A aby se vám po České republice bez problémů cestovalo, přidáme i letošní dálniční známku.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám dneska vstupenky na ojedinělou akci – na Mezinárodní parkurové závody Prague Cup, které se konají příští týden od 20. do 23. 8. na novém parkurovém kolbišti v Chuchle Aréně v Praze.

Představí se zde špičkoví parkuroví jezdci a koně (13 týmů a 350 koní) z celého světa včetně Argentiny, Nového Zélandu, Japonska, Egypta, Irska a dalších. Budete zde moci podpořit i české jezdce Annu Kellnerovou, Aleše Opatrného, Kamila Papouška a Ondřeje Zváru v týmové soutěži Poháru národů i Grand Prix jednotlivců. Soutěž Pohár národů se do ČR vrací po 12 letech.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio